Tévedésből az MSZP is megszavazta a TAO-pénzek titkosítását

POLITIKA
2016 október 11., 11:49
comments 405

Továbbra sem tudni, meddig tart még az MSZP ámokfutása, amin jóérzésű ember már felháborodni sem tud, inkább csak elhűlve nézni, mit művel a legnagyobb magyar baloldali ellenzéki párt.

Most például a Fidesz és a KDNP mellett a teljes MSZP-frakció is megszavazta a kormány utolsó pillanatban benyújtott törvényjavaslatát, ami titkosítja az adókedvezményeket. Ezzel a kormány elsősorban azt akarja elérni, hogy ne derüljön ki, melyik sportegyesületnek mennyi TAO-pénz jut. (Eddig a Felcsútnak jutott a legtöbb.)

photo_camera Fotó: Molnár Gyula / Facebook

A kormány hétfőn benyújtott javaslata kedden 138 igen szavazattal, 31 nem ellenében ment át a házon, és a parlamenti adatlapokon látszik, hogy a 138 fő az MSZP-frakció szavazatával jött össze.

Az igennel szavazás valószínűleg tévedés lehetett, hiszen korábban a szocialisták maguk is elítélték a javaslatot. Mivel a parlamentben a frakciók általában egy képviselő vezetésével szavaznak, elég, ha az az egy ember téved, a többi pedig bízik benne. (napi.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt