Még mindig érkeznek előfizetői ajánlatok a Népszabadság olvasóihoz

Média
2016 október 11., 19:51
comments 118
link Forrás

A Népszabadság szerkesztőségének Facebook-oldala egy olvasó levelét közli, amiben a kiadó azt kéri illetve ajánlja neki, hogy hosszabbítsa meg Népszabadság-előfizetését.

"Felháborítónak tartjuk, hogy a Mediaworks az olvasók esetleges figyelmetlenségében bízva még most is pénzt próbálnak csinálni a Népszabadságból!"

- írják a lap felfüggesztett újságírói és szerkesztői. A kiadó ez alapján vagy végtelenül cinikusan járt el, vagy az is elképzelhető, és talán ez a valószínűbb, hogy maga a felfüggesztésről és a lap végleges bezárásáról szóló döntés olyan hirtelen született meg, hogy az adminisztráció nem tudta időben lekövetni az eseményeket.

A kommentfolyamban feltűnik egy másik eset is: egy olvasó szintén a keddi napon kapott számlát a Mediaworks-től, és hiába ment be a bankfiókjába, ott már nem tudták elintézni az átutalási megbízásának visszavonását, így csak telebankáron keresztül sikerült visszanyernie a pénzt. Sokan viszont lekésnek a lehetőségről.

Az októberi előfizetését így is bukta, és szerinte "a cég nyilván arra számít, hogy tízezer Ft körüli összegért nem fog senki pereskedni. Így viszont százmilliós nagyságrendben zsebel be jogtalanul pénzt."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.