Ismét megdőlt a miniszteribiztos-világrekord

POLITIKA
2016 október 12., 10:06
comments 71

Hazánk, a golyóstoll és a világ legszebb nőinek feltalálója, már évek óta világverő miniszteri biztosokban is.

Eddig a dobogó így nézett ki:

  • 3. Fűrész Tünde, a bölcsődei rendszer átalakításával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos
  • 2. Kárteszi Nándor, a 2017. évi Asztanai Szakvilágkiállítással (EXPO) kapcsolatos feladatok végrehajtásáért és koordinációjáért felelős miniszteri biztos
  • 1. Visy Zsolt, a római birodalom határai - A dunai limes magyarországi szakasza” világörökségi várományos helyszín Világörökség Jegyzékébe történő jelölésével, valamint a Hajógyári-szigeten fekvő helytartói palota bemutatásával összefüggő feladatok koordinációjáért felelős miniszteri biztos.

Most viszont új bajnokunk van. Az MTI beszámolója szerint Varga Mihály gazdasági miniszter a zalai járműipari tesztpálya megvalósítása érdekében miniszteri biztossá nevezte ki Vigh László zalaegerszegi országgyűlési képviselőt.

photo_camera Fotó: vighlaszlo.hu

Az előléptetéshez gratulálunk, egyúttal érdeklődve figyeljük, mikor sikerül ezt a címet is felülmúlni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt