Ismét megdőlt a miniszteribiztos-világrekord

POLITIKA
2016 október 12., 10:06

Hazánk, a golyóstoll és a világ legszebb nőinek feltalálója, már évek óta világverő miniszteri biztosokban is.

Eddig a dobogó így nézett ki:

  • 3. Fűrész Tünde, a bölcsődei rendszer átalakításával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos
  • 2. Kárteszi Nándor, a 2017. évi Asztanai Szakvilágkiállítással (EXPO) kapcsolatos feladatok végrehajtásáért és koordinációjáért felelős miniszteri biztos
  • 1. Visy Zsolt, a római birodalom határai - A dunai limes magyarországi szakasza” világörökségi várományos helyszín Világörökség Jegyzékébe történő jelölésével, valamint a Hajógyári-szigeten fekvő helytartói palota bemutatásával összefüggő feladatok koordinációjáért felelős miniszteri biztos.

Most viszont új bajnokunk van. Az MTI beszámolója szerint Varga Mihály gazdasági miniszter a zalai járműipari tesztpálya megvalósítása érdekében miniszteri biztossá nevezte ki Vigh László zalaegerszegi országgyűlési képviselőt.

photo_camera Fotó: vighlaszlo.hu

Az előléptetéshez gratulálunk, egyúttal érdeklődve figyeljük, mikor sikerül ezt a címet is felülmúlni.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.