Fjodor Jemeljanyenko, minden idők egyik legjobb MMA-harcosa beszólt a csecsen elnöknek, erre valaki megverte a 16 éves lányát

2016 október 13., 20:59
comments 134

Véletlen? Csecsenföldön a válasz: aligha.

Legalábbis több jel utal arra, hogy nem véletlenül verték meg az egykori orosz MMA-világbajnok, Fjodor Jemeljanyenko lányát.

Vlagyimir Putyin gratulál Fjodor Jemeljanyenkónak egy moszkvai győzelme után (Fotó: Alekszej Druginyin / RIA Novosti / Szputnyik / AFP)
photo_camera Vlagyimir Putyin gratulál Fjodor Jemeljanyenkónak egy moszkvai győzelme után (Fotó: Alekszej Druginyin / RIA Novosti / Szputnyik / AFP)

A feltevések szerint a 16 éves lányt azért vágták úgy mellbe Moszkvában az iskolából hazafelé, hogy kórházba kellett vinni, mert az apuka rosszat mondott egy 2000 km-rel odébb, Groznijban tartott, gyerekeknek rendezett MMA-bajnokságról.

A kisiskolások részvételével zajló versenyen ugyanis Ramzan Kadirov csecsen elnök kisfiai is részt vettek, és az egyikük ki is ütött egy másik gyereket.

Jemeljanyenko minderről azt mondta, hogy „ízléstelen”.

Na, most, hogy megkapta a magáét a lánya, még mindig ízléstelen? Ugye.

A rendőrség egyébként egyelőre konkrétummal nem állt elő, de nyomoz. A támadás egyébként a moszkvai President Hotelnél történt, ahol Kadirov emberei meg szoktak szállni. (The Moscow Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.