Nagy tömeg és elitellenes tüntető várta Vajna Tímea fánkozójának megnyitóját

gasztronómia
2016 október 14., 07:57
comments 250

Tudósítóink a helyszínről jelentik: a Vajna Tímea-féle Mr Funk hivatalos megnyitója előtt az Arany János utcában hosszú sor vár a bejutásra.

photo_camera Képek: Ács Dani

Nem is csoda: ma délután négyig ingyen van a fánk és a bagel.

Egy ellentüntető is feltűnt, ő "vesszen az elit" feliratú táblával érkezett, és azt mondja, nem tagja semmilyen szervezetnek, magától jött ki.

link Forrás

Az MSZP is megjelent, ők "mutyimentes fánkot" osztanak, 300 darabot.

A Mr Funk VIP-bemutatója csütörtökön volt, akkor még a járdát is lezárták az Arany János utcában. A hely nyitásáról részletesen beszámolt az Andy Vajna tulajdonában lévő TV2, kedden pedig bezúzáták a kirakatát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.