Andy Vajna tévéje a híradóban a tulajdonos feleségének fánkozóját reklámozza

idióta rekordok
2016 október 13., 15:35
comments 300

Egy, a fánkokat bemutató riportot mutatott be a Tények Extra a TV2-n.

Szó volt arról, milyen sokféle fánk létezik manapság, hogy mennyi amerikai nevezi el fánknak a gyerekét, illetve hogy ennek a bizonyos édességnek a leghíresebb fogyasztói az amerikai rendőrök.

Aztán három nyilatkozóval, többek között Andy Vajna feleségével, Vajna Tímeával, a most nyitó Mr. Funk fánkozó tulajdonosával is bemutatták a most nyitó Mr. Funk fánkozót. Egy szó sem volt arról, hogy mi a kapcsolat a két Vajna között, vagy hogy ez nem is egy hír.

Andy Vajna feleségének üzletéről tehát az a csatorna mutatott be riportnak álcázott reklámot, amit Andy Vajna eximbankos közpénzhitelből vett meg magának.

Profi, sőt puritán munka volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.