"Szopatsz, Sándor?"

media
2016 október 14., 13:12
comments 438

Friderikusz Sándor egy interjúban néhány nappal ezelőtt nagyon kiosztotta az egész TV2-t. Azt mondta, szerinte az olyanok mint Tilla meg Hajós tartják életben Orbán rendszerét, mert Hajós neki például azt mondta, kiszállna, ha nem futna szerződése a gyerek-tehetségkutatóval, de aztán végül mégsem lépett le Vajna tévéjétől, hanem még egy új szerződést is aláírt.

Hajós András nem hagyta ennyiben a dolgot, egy hosszú és picit összefüggéstelen Facebook-posztban vágott vissza Friderikusznak, amiből most csak a legerősebb mondatait szedtem ki.

  • Nem vagyok senkinek a távkapcsolóval irányítható forradalmára. Voltam, és nem történt semmi. Nem nyitottam fel embermilliók szemét zseniális gondolataimmal, és hatalmas kiállásom mögé sem sorakoztak együtt menetelő tömegek.
  • Kényelmesebb lett volna, ha Sándor egyszerűen csak felhív és lebasz, ahogy néha szokott.
  • Nem mesélem el, hogy más beszélgetéseinkben miket mesélt más ügyeiről(, amikért nem nézek fel rá), mert magánügy. Ezt a továbbiakban is tartom.
  • Szopatsz, Sándor?
  • Előbb voltam tv2-es mint az Andy. Néha nem tudom követni, hogy melyik csatorna melyik része épp melyik oligarchaágé(barackfa virágé).
  • Az én munkám az, hogy műsort csinálok, a feladatom pedig, hogy ott vagyok a tv2-ben és szabadon beszélek. Ez a feladatom most, lakmusz vagyok. És közben sok pénzt keresek, és népszerű vagyok? Hát, bocsi, de ügyes vagyok.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.