link Forrás

Az MTVA még mindig csak ígérgeti az ötvenmilliós Halszagú Magyarországot

bűnügy
2016 október 17., 17:45
comments 133
  • Augusztus közepén jelent meg az 1956-os forradalom hatvanadik évfordulójának hivatalos dala, az "Egy szabad országért," amit Desmond Child és Andreas Carlsson írt, igaz, kilenc évvel korábban.
  • Az emlékév programigazgatója szerint ötvenmillióba került a dal, amiben mindenki ingyen dolgozott.
  • Bár a dalt Petőfi Rádióban mutatták be először, a számot nem adja a csatorna.

Mikor legutóbb megkérdeztem az MTVA Sajtóosztályától, hogy tervezik-e az Egy szabad országért című dalt felvételét a Petőfi Rádió játszási listájára, az alábbi választ küldték:

"majd az '56-os forradalom- és szabadságharc 60. évfordulója, valamint az ünnepi megemlékezések közeledtével találkozhatnak a Petőfin a hallgatók."

Mivel október 23-a e hét vasárnapjára esik, a mai nap ismét elküldtem a kérdést a közmédiának, ahonnan meglepő válasz érkezett.

"Tájékoztatjuk, hogy Desmond Child szerzeményének premierje után a Petőfi játszási listájába a dal nem került be.

A dallal majd az '56-os forradalom- és szabadságharc 60. évfordulója, valamint az ünnepi megemlékezések közeledtével találkozhat többet a Petőfi rádión."

Korábban Schmidt Mária arról beszélt, hogy maga Orbán Viktor utasította az emlékévet szervező bizottságot: legyenek fancy-k, trendik és szexik, szóljanak a fiatalok nyelvén, érjenek el közülük minél többet. Sikerült.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.