Bezárta a 10 éves fiút a szobába a férfi, majd melltartót és bugyit vett fel

bűnügy
2016 október 17., 9:26
comments 123

Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette miatt emelt vádat azzal a férfivel szemben, aki bezárta a 10 éves kisfiút a szobába, majd női alsóneműbe öltözve onnan nem engedte ki - írja a Komáromi Járási Ügyészség.

A férfi 2016. május 18. napján este, részegen a sértett gyermek szüleivel beszélgetett. Felajánlotta, hogy nekik adja az otthon tartott dohányát. Az apa megkérte a fiát, hogy kísérje el a férfit a lakására, és a dohányt hozza el.

Miután a férfi és a 10 éves gyerek megérkeztek a lakásba, a férfi bezárta az ajtót, majd női bugyit és melltartó vett fel, és - a police.hu korábbi közleménye szerint - elővett egy vibrátort is, és azt akarta, hogy a gyerek próbálja ki.

A kisfiú közben többször kérte a férfit, engedje haza, de hiába.

Mivel a gyermek nem tért haza, ezért az édesanyja odaküldte a lányát, aki a lakásba nem tudott bemenni. Szintén a korábbi rendőrségi közelmény szerint a kislány a függöny nélküli ablakon benézett B. János házába, meglátta a férfit női ruhában, vibrátorral, és úgy megijedt, hogy hazarohant, de a sokktól nem tudta otthon elmondani, mi történt, ezért az anya újra visszaküldte a testvéréért.

Amikor a gyerek visszament, bekiabált a testvérének. Ekkor a kisfiúnak azzal az ürüggyel, hogy a mosdóba kell mennie, sikerült kijutni a lakásból, majd értesítették a rendőrséget.

A férfi által elkövetett bűncselekmény egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Az elkövető tagadta a bűncselekmény elkövetését, büntetőjogi felelősségéről a Komáromi Járásbíróság dönt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt