Vujity Tvrtko elhagyta az országot, Amerikába költözött

Média
2016 október 17., 05:06
comments 240

Nem hiába a Blikk a legnagyobb bulvárügyi szaklap Magyarországon, nekik még az is feltűnt, hogy mintha Vujity Tvrtko (44) mostanában eltűnt volna. A lap szerint augusztus óta a tévés teljesen elérhetetlenné vált. Hiába hívták, még a telefonja is ki van kapcsolva.

A lap értesülései szerint Tvrtko az Egyesült Államokba, Washingtonba költözött, a gyerekei már ott járnak iskolába, de annyira, hogy az egyik fiának neve már egy iskolai kosárcsapat játékos listáján is szerepel.

Tvrtkót még februárban rúgták ki a TV2-től, mert élő adásban szólt be Berki Krisztánnak.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.