12 ezer példányban jelenik meg a népszabadságos Fedél Nélkül

Kepe Róbert, a Menhely Alapítvány koordinátora nyilatkozott a hvg.hu-nak, és elmondta, hogy ha ez a 12 ezer újság esetleg nem lenne elég, a nyomda készen áll arra, hogy újabb példányokat nyomtasson.

A Fedél Nélkül ezen a héten, csütörtökön, rendkívüli kiadásban jelenik meg: a megszokott újsághoz 12 oldalas mellékletet szerkesztenek a másfél hete becsukott Népszabadság szerzői.

Az akcióhoz egy "magát megnevezni nem kívánó civil szervezet" adott támogatást, de ebből nem lesz rendszer, csak egyszeri alkalomról van csak szó.

"Nagyjából úgy fog kinézni, hogy egy bővített Fedél Nélkül jelenik meg, amiben a Népszabadság egy 12 oldalas mellékletként szerepel majd. A vendégszerzők közül most csak néhányat említenék, de publikál nálunk Megyesi Gusztáv, Tamás Gáspár Miklós és Uj Péter is" - nyilatkozta a holnap utcára kerülő lapról a szerkesztő.

A lapokat az aluljárókban (Blaha Lujza tér, Corvin-negyed), a pályaudvarokon, és nagyobb vidéki városokban is terjesztik majd. Az újság nem ingyenes, mindenki annyi pénzt szán rá, amennyit bír, a bevétel adományként a hajléktalan emberekhez kerül. (hvg.hu)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;