12 ezer példányban jelenik meg a népszabadságos Fedél Nélkül

2016 október 19., szerda 12:39
242

Kepe Róbert, a Menhely Alapítvány koordinátora nyilatkozott a hvg.hu-nak, és elmondta, hogy ha ez a 12 ezer újság esetleg nem lenne elég, a nyomda készen áll arra, hogy újabb példányokat nyomtasson.

Fotó: Tuba Zoltán / Képszerkesztőség

A Fedél Nélkül ezen a héten, csütörtökön, rendkívüli kiadásban jelenik meg: a megszokott újsághoz 12 oldalas mellékletet szerkesztenek a másfél hete becsukott Népszabadság szerzői.

Az akcióhoz egy "magát megnevezni nem kívánó civil szervezet" adott támogatást, de ebből nem lesz rendszer, csak egyszeri alkalomról van csak szó.

"Nagyjából úgy fog kinézni, hogy egy bővített Fedél Nélkül jelenik meg, amiben a Népszabadság egy 12 oldalas mellékletként szerepel majd. A vendégszerzők közül most csak néhányat említenék, de publikál nálunk Megyesi Gusztáv, Tamás Gáspár Miklós és Uj Péter is" - nyilatkozta a holnap utcára kerülő lapról a szerkesztő.

A lapokat az aluljárókban (Blaha Lujza tér, Corvin-negyed), a pályaudvarokon, és nagyobb vidéki városokban is terjesztik majd. Az újság nem ingyenes, mindenki annyi pénzt szán rá, amennyit bír, a bevétel adományként a hajléktalan emberekhez kerül. (hvg.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt