Fákat vágnak ki a Palatinuson

Budapest
2016 október 20., 21:03
comments 39

Olvasónk ma készítette ezeket a képeket a Palatinus hátsó bejáratánál:

Olvasónk felvétele
photo_camera Olvasónk felvétele

„Egészséges fákat kezdtek el kivágni, csakúgy, mint a XIII. kerületben a Duna-parton és a többi helyen. Hétfőn már lehetett látni az előkészületeket” – írta.

Olvasónk felvétele
photo_camera Olvasónk felvétele

Egy hete írtuk meg, hogy brutális fairtás folyik éppen a budapesti Duna-parton. Akkor rákérdeztünk a XIII. kerületnél, mi az akció oka, és a válasz szerint a Dráva utca felújításának megrendelője a Fővárosi Önkormányzat volt, ami 28 darab fa kivágására kért engedélyt. „Mint látható, itt egy rakás potenciális áldozat áll a parton, a mai menet csak a bemelegítés lehetett” – írtuk.

Olvasónk felvétele
photo_camera Olvasónk felvétele

Hogy a Margitszigeten miért vágnak ki fákat, nem tudjuk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.