A KDNP szerint, hál'istennek, nem sikerült megzavarni az ünnepet

POLITIKA
2016 október 23., 15:33
comments 97
Hollik István – akkor még KDNP-s – képviselő azonnali kérdést tesz fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2016. október 10-én.
photo_camera Hollik István. MTI Fotó: Máthé Zoltán

"Egy szűk, szélsőséges baloldali csoport megpróbálta megzavarni a méltó módon emlékezők ünnepét, de ez nem sikerült nekik"

- lelkendezett Hollik István országgyűlési képviselő az ünnepet értékelő sajtótájékoztatón vasárnap délután Budapesten az MTI szerint.

Nagyon szomorúnak találta, hogy egyes csoportoknak nem nemzeti ügy október 23-a méltóságteljes megünneplése, és vannak olyan baloldali pártok, amelyek hatalmi ambíciótól fűtve, pártpolitikai érdekeik miatt megpróbálták tönkretenni az ünnepséget.

Hogy mennyire nem sikerült megzavarni az ünnepséget, arról korábban beszámoltunk, és fogunk is még. Hollik szerint egyébként 30-40 ezer ember volt a Kossuth téren, köztük több száz lengyel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.