Andy Vajna rádiója hirtelen a fél országot lefedte

Média
2016 október 26., 12:15

A milliárdos kormánybiztos/kaszinótulajdonos/médiacézár cége, a Radio Plus Kft. engedélyt kért, hogy hálózatba kapcsolódhasson 6 másik rádióüzemeltető vállalkozás csatornáival, és a Médiatanácstól meg is kapta – tudta meg a HVG.

A hálózatba kapcsolódás értelmében csak 4,5 órában (akár a legrosszabb időpontban) sugároznak helyi tartalmat, a többi a hálózatos rádióé, itt a Rádió 1-é.

Tehát az eredetileg csak budapesti frekvenciát nyerő Rádió 1 műsora november 15-től naponta közel 20 órában Baja, Dunaföldvár, Paks, Szekszárd, Győr, Tihany, Miskolc, Heves és Nyíregyháza környékén, azaz a Dunántúl északi részén, a Duna mentén és Észak-Magyarország jelentős részén magukénak tudhatják.

Andy Vajna júniusban csillagközi Simicska-ellenes kampánnyal indította el a Rádió 1-et. (HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.