Kivásárolták a Portfoliót kiadó céget Spédertől

Média
2016 október 27., 18:41
comments 229

Csütörtök este jelentették be, hogy kivásárolták a portfolio.hu-t, a Penzcentrum.hu-t, és az agrarszektor.hu-t kiadó céget, a Net Média Zrt.-t a Spéder Zoltán tulajdonolta CEMP-ből. Az új tulajdonos a CEMP igazgatósági tagjának, Balogh Gabriellának, és a Net Média eddigi vezérigazgatójának, Bán Zoltánnak a közös cége.

Az eddig szintén a CEMP tulajdonában lévő Indexről nincs új hír.

Spéder Zoltán utolsó megmaradt vállalata a CEMP, nyár végén áron alul adta el a Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt.-ben lévő tulajdonrészét, majd október közepén 7,5 milliárdért vált meg a bankjától, az FHB-től.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.