Videón a bőnyi rendőrgyilkos elfogása

bűnügy
2016 október 27., 11:21
comments 164

Az ügyészség nyilvánosságra hozta a TEK felvételét, amin látszik, hogy már Hajdu János is ott volt a helyszínen, mire terrorelhárítók betörtek a támadó házába.

link Forrás

Szerdán reggel egy bőnyi férfi, akiről feltételezhető, hogy Győrkös István, a Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője, rálőtt a hozzá kiérkező rendőrökre. Az egyik rendőr, akit a fején talált el a lövés, a helyszínen meghalt, társát pedig mellkasi sérülésekkel szállították kórházba. A lövöldözésben Győrkös is megsérült.

A TEK egységei fél órával később értek a helyszínre. Először tárgyalni kezdtek a 76 éves férfival, de mivel az továbbra is fenyegetőzött, hogy mindenkit megöl, aki közelíteni próbál, rátörték az ajtót. A TEK videóján látszik, ahogy ellátják a vérző férfit, akit később megműtöttek. Mivel sikerült stabilizálni az állapotát, már nincs egészségügyi akadálya, hogy őrizetbe vegyék.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.