Magyarországot beválasztották az ENSZ emberi jogi tanácsába

külföld
2016 október 28., 20:10
comments 57

Abba, amibe már Szaúd-Arábiát, Észak-Koreát és Kubát is beválasztották az évek során, úgyhogy nagyon nem kell hasra esni a megtiszteltetéstől. Ráadásul a kelet-európai régiónak fenntartott két helyre Magyarországon kívül csak két másik pályázó volt, abból az egyik az emberi jogok védelmének nemzetközi szinten is kiemelkedő bajnoka, Oroszország volt, amit Magyarország mellett még Horvátországnak is sikerült megelőznie a szavazáson. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.