Valaki egy vagyont fizetett ki Eva Braun bugyijáért

Történelem
2016 november 07., 16:09
comments 200

A Hitler feleségének személyes tárgyait elárverező Philip Seller aukciósház arra számított, hogy az Eva Braun kicsit megfakult, lila bugyija legfeljebb 400 fontért fog elmenni, de végül valaki 2900 fontot adott érte. A csipkés bugyin ott van Eva Braun monogramja is, nehogy összekeverje valaki máséval.

Ezzel szemben a diktátorfeleség rubinnal kirakott, arany gyűrűje csak 1250 fontot ért meg a gyűjtőknek.Fotó: Philip Serrell

A bugyin kívül eladták még Eva Braun ékszeres dobozát és az egyik rúzsát is. De ezek mellett volt egy csomó fekete-fehér fotó Eva Braunról és Hitlerről. Az aukciósház szerint ezek nagy részét egy brit gyűjtő vette meg. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.