Máris van 1 dolog, amiért jó, hogy Trump nyert: Martin Shkreli betartotta az ígéretét, és elkezdte streamelni a Wu-Tang Clan egyetlen példányban létező lemezét

2016 november 9., szerda 14:08
61

Martin Shkreli arról volt híres, hogy 32 évesen felvásárolta az AIDS-eseknek életmentő gyógyszert, majd közfelháborodást okozva 55-szörösére drágította. Aztán lemondott a Turning Pharmaceutical cég elnöki posztjáról, miután letartóztatták értékpapír-csalás miatt.

Martin Shkreli

Később azzal haragított magára egy csomó embert, hogy 2 millió dollárért megvette a Wu-Tang Clan legutóbbi albumát, a Once Upon a Time in Shaolint, amiből egyetlen példány jelent meg, ráadásul nem tette közkinccsé, hanem megtartotta magának. Az FBI emiatt a letartóztatás után kénytelen volt közölni, hogy nincs náluk az értékes lemez.

Később viszont azt ígérte, hogy ha Trump nyer, megosztja mindenkivel. Minthogy ez megtörtént, most – elég rossz minőségben – streamelte is a lemezt, de a normális közlésről még tárgyalnia kell. Egyébként nem elkötelezett híve Trumpnak, mindkét elnökjelöltet szarnak tartotta, de ironikusan a republikánust támogatta. (Factmag)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt