Máris van 1 dolog, amiért jó, hogy Trump nyert: Martin Shkreli betartotta az ígéretét, és elkezdte streamelni a Wu-Tang Clan egyetlen példányban létező lemezét

popzene
2016 november 09., 14:08
comments 61

Martin Shkreli arról volt híres, hogy 32 évesen felvásárolta az AIDS-eseknek életmentő gyógyszert, majd közfelháborodást okozva 55-szörösére drágította. Aztán lemondott a Turning Pharmaceutical cég elnöki posztjáról, miután letartóztatták értékpapír-csalás miatt.

Martin Shkreli
photo_camera Martin Shkreli

Később azzal haragított magára egy csomó embert, hogy 2 millió dollárért megvette a Wu-Tang Clan legutóbbi albumát, a Once Upon a Time in Shaolint, amiből egyetlen példány jelent meg, ráadásul nem tette közkinccsé, hanem megtartotta magának. Az FBI emiatt a letartóztatás után kénytelen volt közölni, hogy nincs náluk az értékes lemez.

link Forrás
link Forrás
link Forrás

Később viszont azt ígérte, hogy ha Trump nyer, megosztja mindenkivel. Minthogy ez megtörtént, most – elég rossz minőségben – streamelte is a lemezt, de a normális közlésről még tárgyalnia kell. Egyébként nem elkötelezett híve Trumpnak, mindkét elnökjelöltet szarnak tartotta, de ironikusan a republikánust támogatta. (Factmag)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.