Dirk Gerkens szerint semmilyen politikai nyomás nincs a TV2-n

2016 november 10., csütörtök 14:03
96

A Marketing és Média Magazin készített interjút a Tv2 vezérigazgatójával, aki szerint sikeres éven van túl a csatorna. Igaz, a Star Academy bukását elismerte Dirk Gerkens, de azonnal hozzátette, hogy azt a formátumot még az előző vezetés rendelte, és mikor látták, hogy nem úgy hozza a nézőket a milliárd körüli költségvetésből készülő műsor, azonnal korrigáltak. Arra a kérdésre, hogy a tulajdonos, Andy Vajna mennyire szól bele a munkájába, Gerkens úgy válaszolt, hogy teljesen szabad kezet kap tőle,

"túl elfoglalt ő ahhoz, hogy a mindennapi működésbe belefolyjon. Persze kapok tőle inputokat, ötleteket akár a programokkal kapcsolatban is. Mindenben támogat, amire szükségem van. A döntéseket viszont a menedzsmentre bízza."

Gerkens a lapnak ismét megerősítette, hogy nem tervezi elhagyni a Tv2-t, ami szerinte egy év múlva fogják behozni az RTL Klub főműsoridei nézettségét. Szóba került a csatorna politikai elfogultsága is:

- Van most bármilyen politikai nyomás a TV2-n?

- Nincs. Mire gondolsz?

- A Tényekre.

- Nincs ilyen. Nem kapok semmilyen hívást, hogy miről készítsünk beszámolót.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt