Dirk Gerkens szerint semmilyen politikai nyomás nincs a TV2-n

A Marketing és Média Magazin készített interjút a Tv2 vezérigazgatójával, aki szerint sikeres éven van túl a csatorna. Igaz, a Star Academy bukását elismerte Dirk Gerkens, de azonnal hozzátette, hogy azt a formátumot még az előző vezetés rendelte, és mikor látták, hogy nem úgy hozza a nézőket a milliárd körüli költségvetésből készülő műsor, azonnal korrigáltak. Arra a kérdésre, hogy a tulajdonos, Andy Vajna mennyire szól bele a munkájába, Gerkens úgy válaszolt, hogy teljesen szabad kezet kap tőle,

"túl elfoglalt ő ahhoz, hogy a mindennapi működésbe belefolyjon. Persze kapok tőle inputokat, ötleteket akár a programokkal kapcsolatban is. Mindenben támogat, amire szükségem van. A döntéseket viszont a menedzsmentre bízza."

Gerkens a lapnak ismét megerősítette, hogy nem tervezi elhagyni a Tv2-t, ami szerinte egy év múlva fogják behozni az RTL Klub főműsoridei nézettségét. Szóba került a csatorna politikai elfogultsága is:

- Van most bármilyen politikai nyomás a TV2-n?

- Nincs. Mire gondolsz?

- A Tényekre.

- Nincs ilyen. Nem kapok semmilyen hívást, hogy miről készítsünk beszámolót.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.