Orbán Viktornak igaza van

politika
2016 november 14., 18:16
comments 355

A hónap legamerikaibb magyar pillanata volt, amikor Vona Gábor Jobbik-elnök felesége azért írt Lévai Anikónak, hogy a habonyi média ne terjessze totál alaptalanul, hogy a férje homoszexuális. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke válaszul ezt üzente:

„Orbán Viktor politikusként, Magyarország kormányfőjeként hozzá van szokva, hogy minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekeznek lejáratni, sokszor a családját is megalázzák; sajnos ez is a politikusi munka része. Van, aki ezt képes férfiasan kezelni, és van, aki inkább az asszony mögé bújik.”

Fotó: Pörneczi Bálint / AFP
photo_camera Fotó: Pörneczi Bálint / AFP

Orbánnak abban, hogy nem szép dolog, ha egy politikus a feleségét rángatja emberi pajzsként maga elé egy politikai ügyben, alapvetően igaza van. De Orbán megállapítása sajnos Vona Gábor eseténél sokkal jobban megáll az alábbi fidesz-KDNP-s ügyekben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.