Orbán Viktornak igaza van

politika
2016 november 14., 18:16
comments 355

A hónap legamerikaibb magyar pillanata volt, amikor Vona Gábor Jobbik-elnök felesége azért írt Lévai Anikónak, hogy a habonyi média ne terjessze totál alaptalanul, hogy a férje homoszexuális. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke válaszul ezt üzente:

„Orbán Viktor politikusként, Magyarország kormányfőjeként hozzá van szokva, hogy minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekeznek lejáratni, sokszor a családját is megalázzák; sajnos ez is a politikusi munka része. Van, aki ezt képes férfiasan kezelni, és van, aki inkább az asszony mögé bújik.”

photo_camera Fotó: Pörneczi Bálint / AFP

Orbánnak abban, hogy nem szép dolog, ha egy politikus a feleségét rángatja emberi pajzsként maga elé egy politikai ügyben, alapvetően igaza van. De Orbán megállapítása sajnos Vona Gábor eseténél sokkal jobban megáll az alábbi fidesz-KDNP-s ügyekben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt