„Imádok ásni” – magyarázta a 89 éves kanadai bácsi, aki megásta a saját sírját

külföld
2016 november 15., 14:07
comments 63

A kanadai Prince Edward Islanden lév Rollo Bay-ben élő Jimmy Kickham a St. Alexis templom közelében álló temetőben a nyáron

megásta a saját sírját.

A 89 éves férfi több mint 50 éve üzemeltet egy építési vállalkozást, tehát élete nagy részét sírásással töltötte el. Azt, hogy egy markológéppel ő maga, már életében megásta a saját sírját, azzal indokolta, hogy

imád ásni.

Mint mondta, úgy döntött, hogy ha megéri a 90-et, megássa a saját sírját is. Szerdán tölti be a 90-et.

Annak ellenére, hogy nyugdíjas, a legtöbb napon most is dolgozik, méghozzá ugyanazzal a Massey Ferguson kotróval, amit 45 éve vett.

Hiába kanadai, valószínűleg Clint Eastwood is gratulálna neki, hogy nem hódolt be a puhapöcs generációnak.

Egyébként a szlovákiai Trencsénben épp a hétvégén rendezték meg a Nemzetközi Temetkezési Kiállítással egybekötött sírásó versenyt. (CBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.