Megszüntették a kopaszok miatt indított nyomozást Pálffy Ilona ellen

POLITIKA
2016 november 15., 12:53
comments 109

Bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást a Budapesti Nyomozó Ügyészség a Nemzeti Választási Iroda elnöke ellen, írja a Híradó.hu. Pálffy Ilonát Nyakó István a kopaszok utáni balhé után jelentette fel bűnpártolás gyanújával, mert a szocialista politikus szerint az NVI vezetője elküldte a helyszínre hívott rendőröket, majd megsemmisítette a beléptető rendszer adatait.

Az ügyészség szerint Pálffynak nincs utasítási joga a járőrök felett, az adatokat pedig nem ő, hanem a biztonsági cég semmisítette meg, a jogszabályi előírásoknak megfelelően.

Nyakó február 23-án próbálta leadni népszavazási kérdését, mire kopaszok állták el az útját, így nem ő, hanem Erdősiné hitelesíthetett. Az ügyben több feljelentés is született, a nyomozást mindegyik esetében megszüntették.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt