Hatszázmilliót tol a MOL a dunaszerdahelyi stadion felújításába

sport
2016 november 16., 21:01
comments 68

Befejeződött a felújítás első üteme a szlovák bajnokság magyar csapatának, az FC DAC 1904 stadionjának Dunaszerdahelyen. A júniusban kezdődött beruházás során megújult a pálya és elkészült a közel 7 ezer néző befogadására alkalmas B- és C-tribün is. A renoválás novemberben folytatódik, mikor a fő tribün újul meg, illetve új központi épületet húznak fel.

Forrás: DAC / Youtube
photo_camera Forrás: DAC / Youtube

A stadion az átépítése 22 millió euróba kerül, amiből kettőt a MOL fizet névadó szponzorként. A dunaszerdahelyi pálya ezentúl a MOL Aréna nevet viseli majd. A 13 ezer néző befogadására alkalmas stadion az UEFA kategóriái szerint 4-es besorolású lesz, így az nemzetközi találkozókra is megfelelő létesítményként működik majd.(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.