Döntött a kormány: vasút visz majd a Nyugatiból a repülőtérre

közlekedés
2016 november 17., 13:49
comments 249

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a Nyugati pályaudvar vasúti összekötéséről döntött a kormány - jelentette be ma Lázár János miniszterelnök-miniszter.

Lázár szerint erre több megoldás is létezik, a kormány egy 29 kilométeres új vasúti pálya kiépítését részesíti előnyben, amely a Budapest - Cegléd - Szolnok vasútvonal új nyomvonala is lesz.

A beruházás nagyságrendileg 100 milliárd forintba kerül, a vonatok 20 percenként járnának a vonalon, és 18-20 perc lenne a menetidő a belváros és a reptér között.

  • Search algorithm initiated
  • Result found
  • Displaying result:

Frank Algorithm Over and Out.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.