Hatvanban 2013-ban elvezették a vizet egy semmi közepén álló tanyára, amit aztán megvett vízvezetéket kiépítő polgármester

Hatvan környékén a mai napig élnek olyanok, akik vezetékes víz hiányában zacskóban kapják az ivóvizet. Még azután is, hogy a város 2014-ben vízvezeték-fejlesztésbe kezdett, mert amikor 2013-ban erről határoztak, Kisgombos egyes részei kimaradtak a fejlesztésből.

Nem úgy a kisteleki városrész, ahol a vízvezetéket úgy építették ki, hogy az egymáshoz közeli nyolc ingatlan érintése után a vezeték egy nagy kanyarral egy távoli, magában álló majort, a Kádár-tanyát is érintse.

A határozat meghozatalakor még Szabó Zsolt volt Hatvan polgármestere, aki 2014 óta már államtitkárként dolgozott, 2015-ben pedig megvásárolta a már vezetékes vízzel ellátott tanyát a korábbi tulajdonosától. Ez az a tanya, ami mellet még EU-s támogatásból tanösvénnyé fejlesztették a cukorgyár egykori ülepítőtavát, hogy aztán ne nyissák meg a nagyközönség előtt. (Via Index)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.