A pécsi Susogó is legjobb ám!

gasztronómia
2016 november 20., 09:06
comments 41

Sajnálatos, kellemetlen, szégyenletes, elszomorító nyomdaördöge történt keddi, a Gault&Millau Magyarország 2017-es étteremkalauzát ismertető cikkünkben („A sziki ponty mennybemenetele”), miszerint a legjobb hazai éttermeket fölsoroló listából kimaradt a pécsi Susogó Borvendéglő (7625 Pécs, Szőlő utca 54.). Az igazság ezzel szemben az, hogy a Susogó 15 pontot kapott a Gault&Millau húszpontos rendszerben értékelő tesztelőitől, így tagja a legjobb (17-16-15 pontos) éttermek igen szűk, tizenkilences elitklubjának. Így módosul az a megállapításunk is, hogy három vidéki étterem került a top 19-be: valójában tehát négy: a mádi Gusteau, az encsi Anyukám mondta, a tatai Platán és a pécsi Susogó.

Minden érintettnek sikerekben gazdag boldog újesztedőt és jó étvágyat kívánunk!

(A címlapon az étterem egyik fogása látható: kacsamáj, brokkoli, szarvasgombás gaudamártás.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.