A Class FM egykori vezérigazgatóját igazolta le a Mediaworks

Média
2016 november 23., 11:49
comments 59
photo_camera Michael McNutt, a Class FM tulajdonosa és Túri Árpád egykori ügyvezető, aki a Mediaworkshöz távozott. Fotó: Red Lemon Média

Hétfő óta Túri Árpád a nemrég kormányközelbe sodort Mediaworks értékesítési és marketingigazgatója - derült ki a kiadó által kiadott közleményből.

Túri hat éve került a hétvégén elnémult Class FM-hez, a korábban sokáig Simicska Lajos érdekkörébe tartozó rádióhoz. 2010-től kereskedelmi igazgató, majd 2011-től vezérigazgatója volt a cégnek, egészen idén júniusig.

Túri 1996-ban a Westel Pressnél kezdte a pályáját, de hamar a rádiós piacra evezett: előbb a Rádió 1, majd 2003-tól a Sláger Rádió munkatársa lett programkészítőként. 2009-től a Danubius kereskedelmi igazgatója volt, mielőtt a Classhoz igazolt.

Túri nem sokkal azok után távozott posztjáról, hogy a Simicska-érdekkörbe tartozó Advenio Zrt. eladta a csatornát Michael McNutt amerikai üzletembernek és partnereinek.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt