Kanye West összeomlása előtt még áthelyezte volna a pert, amit Presser Gábor indított ellene

Pár nappal azelőtt, hogy Kanye West idegösszeomlás-szerű tüntetekkel került volna kórházba, ügyvédei elindítottak egy folyamatot, hogy a Gyöngyhajú lány engedély nélküli felhasználásáról szóló szerzői jogi per helyszínét tegyék át New Yorkból Los Angelesbe.

Erről a Daily Mail értesült, a hvg.hu pedig azt írja, hogy Presser Gábor felháborodva fogadta a hírt, mivel a Los Angeles-i tárgyalás jelentős pluszköltségekkel járna a számára, ezért most szeretné megakadályozni a lépést.

Amerikai sajtóértesülések alapján korábban arról írtunk, hogy Presser a New Slaves című 2013-as Kanye West-számban felhasznált dala, a Gyöngyhajú lány miatt indított pert. Presser szerint az amerikai zenész ugyan megkereste őt előzetesen, ő pedig bele is egyezett a dologba, sőt West előlegként el is küldött neki egy 10 ezer dolláros csekket, de a várt szerződést végül nem kötötték meg. A TMZ szerint Presser nem váltotta be a csekket. Inkább pert indított 2,5 millióért.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;