Szeretlek! És ami a legfontosabb: GRATULÁLOK!

A forgatóköny nagyjából úgy nézett ki, hogy Hosszú Katinka kiállt a nyilvánosság elé, és kritizálta Gyárfás Tamást és az úszószövetséget. Ezután Gyárfás Tamás meghajolt Hosszú Katinka sportolói nagysága előtt, majd elkezdte mószerolni az úszó férjét, aki az edzője is. Aztán lement ugyanez a kör, egészen mostanáig, amikor Gyárfás eleget téve Hosszú Katinka felszólításának, lemondott.

Hosszú Katinka a kanadai rövidpályás vébére tartva röviden csak úgy kommentálta Gyárfás távozását, hogy a legsötétebb éjszaka is véget ér egyszer.

A férje, Shane Tusup ennél bőbeszédűbb volt. Gyárfást ő sem említette meg név szerint, az érzelmes posztjában a legbátrabb és legkedvesebb embernek nevezte a feleségét, akire nagyon büszke, és az volt rá akkor is, amikor széttépte a szövetségtől kapott szerződéstervezetet és most novemberben is, amikor újra állást foglalt Gyárfás ellen. Szerinte Hosszú vágya az, hogy segítsen másokon, és jobb hellyé tegye a világot, így most a sportot és a közösséget is a jövő generációja számára. Tusup számára megtiszteltetés, hogy a csapata tagja lehet.

"Köszönök mindent! Szeretlek! És ami a legfontosabb: GRATULÁLOK!"

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;