Szeretlek! És ami a legfontosabb: GRATULÁLOK!

sport
2016 november 30., 13:20
comments 87

A forgatóköny nagyjából úgy nézett ki, hogy Hosszú Katinka kiállt a nyilvánosság elé, és kritizálta Gyárfás Tamást és az úszószövetséget. Ezután Gyárfás Tamás meghajolt Hosszú Katinka sportolói nagysága előtt, majd elkezdte mószerolni az úszó férjét, aki az edzője is. Aztán lement ugyanez a kör, egészen mostanáig, amikor Gyárfás eleget téve Hosszú Katinka felszólításának, lemondott.

Hosszú Katinka a kanadai rövidpályás vébére tartva röviden csak úgy kommentálta Gyárfás távozását, hogy a legsötétebb éjszaka is véget ér egyszer.

A férje, Shane Tusup ennél bőbeszédűbb volt. Gyárfást ő sem említette meg név szerint, az érzelmes posztjában a legbátrabb és legkedvesebb embernek nevezte a feleségét, akire nagyon büszke, és az volt rá akkor is, amikor széttépte a szövetségtől kapott szerződéstervezetet és most novemberben is, amikor újra állást foglalt Gyárfás ellen. Szerinte Hosszú vágya az, hogy segítsen másokon, és jobb hellyé tegye a világot, így most a sportot és a közösséget is a jövő generációja számára. Tusup számára megtiszteltetés, hogy a csapata tagja lehet.

"Köszönök mindent! Szeretlek! És ami a legfontosabb: GRATULÁLOK!"

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.