Nem a postás, a kormányhivatalnokok fogják kézbesíteni Orbán karácsonyi ajándékát a nyugdíjasoknak

Tbg
POLITIKA
2016 december 01., 17:18

A Magyar Posta dolgozói túl drágán, darabonként 482 forintért kézbesítenék ki a magyar kormány karácsonyi ajándékát a nyugdíjasoknak, ezért inkább a hivatlanokokra bízzák a feladatot, ismertette Lázár János csütörtökön a kormányinfón.

Orbán Viktor az Idősek Tanácsának keddi ülésén jelentette be, hogy jár a tízezer forint. Ennyit kap minden nyugdíjas, tehát nemcsak az Erzsébet nevűek Erzsébet-utalvány formájában.

A kormányhivatalnokok ezek szerint olcsóbban dolgoznak, mint a postás, ráadásul még egy biztonsági őrnek is el kell őket kísérni, nehogy bajuk essék. Ha a nyugdíjas nincs otthon, pechje van, de az utalvány így sem vész el: az illetékes járáshivatalban később is átvehető.

„Lázár szerint a posta drága lenne, erre viszont van kapacitás a rendszerben, bár egyes ügyfélszolgálatok szünetelhetnek miatta”

írja az Index.

De csuhajla!

link Forrás

(Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.