Bors: Andy Vajna rádióján szól tovább a Morning Show

Sebestyén Balázs és a Morning Show stábja. Fotó: Morning Show FB

Sajtótájékoztatót tart ma Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákócz Ferenc, a Class FM-től távozott Morning Show, az ország leghallgatottabb reggeli rádiós műsorának három műsorvezetője, ahol bejelentik, hol, mikor és milyen körülmények közt folytatják a műsort.

A mindig jól értesült Bors már három független forrásból tudni véli, hogy a végállomás Andy Vajna rádiója, a Rádió 1 lesz.

Sebestyén Balázs korábban Hajdú Péter műsorában már elmondta, remek kapcsolata van Vajnával, és el tudja képzelni, hogy együtt dolgozzanak, de ahhoz ragaszkodik: semmilyen külső beleszólást nem engednek a műsor szerkesztésébe.

A Class FM, a legnagyobb elérésű, egyetlen országos frekvencia jogosultsága lejárt, november 19-én elhallgatott. Egyelőre, mivel a tulajdonos Advenio Zrt. megtámadta a döntést, nem írták ki az új pályázatot, de a piacon tartja magát, hogy a végén ezen a vonalon is Vajna adója lehet a befutó. (Bors)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.