Bors: Andy Vajna rádióján szól tovább a Morning Show

media
2016 december 02., 07:26
Fotó: Morning Show FB
photo_camera Sebestyén Balázs és a Morning Show stábja. Fotó: Morning Show FB

Sajtótájékoztatót tart ma Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákócz Ferenc, a Class FM-től távozott Morning Show, az ország leghallgatottabb reggeli rádiós műsorának három műsorvezetője, ahol bejelentik, hol, mikor és milyen körülmények közt folytatják a műsort.

A mindig jól értesült Bors már három független forrásból tudni véli, hogy a végállomás Andy Vajna rádiója, a Rádió 1 lesz.

Sebestyén Balázs korábban Hajdú Péter műsorában már elmondta, remek kapcsolata van Vajnával, és el tudja képzelni, hogy együtt dolgozzanak, de ahhoz ragaszkodik: semmilyen külső beleszólást nem engednek a műsor szerkesztésébe.

A Class FM, a legnagyobb elérésű, egyetlen országos frekvencia jogosultsága lejárt, november 19-én elhallgatott. Egyelőre, mivel a tulajdonos Advenio Zrt. megtámadta a döntést, nem írták ki az új pályázatot, de a piacon tartja magát, hogy a végén ezen a vonalon is Vajna adója lehet a befutó. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.