Létezik egy VIP-zaci, ahol mégiscsak lehet luxustáskákat venni

POLITIKA
2016 december 02., 21:50
comments 197

Rogán Antal csütörtökön azzal próbálta meg lerázni a HVG riporterét, aki rákérdezett, hogy honnan van a 700 ezer forint körüli Berluti-táskája, hogy a BÁV-ban vette.

link Forrás
Azt már nem árulta el, hogy a zaciban mennyivel olcsóbbak a luxustáskák, de ezzel valószínűleg arra próbált utalni, hogy így még akár egy propagandaminiszter is ki tudja szorítani
.
MTI Fotó: Kovács Tamás
photo_camera Rogán Antal november 8-án a parlamentben, kezében a táskával, amiről most azt állítja, hogy annál a BÁV-nál vette - MTI Fotó: Kovács Tamás

A kijelentés a BÁV-ot is megkavarta, mert pénteken a 24.hu-nak először azt mondták, hogy egyáltalán nem foglalkoznak ruhaneműkkel, így táskákkal sem. Ez pedig erősen megbillentette volna a miniszter mentegetőzését.

Csakhogy pár órával később ezt kiegészítették annyival, hogy a BÁV Zrt.-nél csak az Aukciósház és a normál zálogfiókok nem foglalkoznak táskákkal, ugyanakkor a BÁV VIP-fiókjában egyedi konstrukciókat kínál, amelyben egyedi elbírálás alapján sokféle nagyobb értékű tárgyra, így értékes táskára is adnak ki kölcsönt. Így VIP-fiókban gyakoriak a különleges tárgyakra kihelyezett kölcsönök, amelynek eredményeként az is előfordul, hogy a zálogba helyezett tárgyak aztán el is adják.

Ezek szerint mégsem teljesen kizárt, hogy Rogán Antal egy ilyen VIP-zaciban csapott le egy használt Berlutira.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.