Visszaszólt az MTVA Balázséknak: nem is keresték őket, mert soha nem szerződtetnének ilyen nívótlan figurákat

Média
2016 december 02., 14:29
comments 299
Fotó: Morning Show FB
photo_camera Fotó: Morning Show FB

"A Petőfi rádió soha nem kereste, és soha nem tárgyalt Balázsékkal a Morning Show kapcsán. Mindvégig ismertük Sebestyén jellemét és közmédiával összeegyeztethetetlen, nívótlan viccelődéseit, így soha, ötletszinten jutott senkinek sem eszébe, hogy vele kellene erősíteni a Petőfin"

- írja közleményében a közmédia csatornáit tömörítő MTVA kommunikációs osztálya. A Kobza Miklós által vezetett sajtóiroda arra reagált, hogy ma a Morning Show stábja sajtótájékoztatón jelentette be: a továbbiakban az Andy Vajnához tartozó Rádió 1-en lesz hallható az ország legnépszerűbb reggeli rádiós műsora.

Sebestyén Balázs műsorvezető konkrétan azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy a közmédián nem éreznék biztosítva, hogy arról és úgy beszéljenek, ahogyan szeretnék, ezért is döntöttek Vajna csatornája mellett. Ezt cáfolta most kategorikusan a közmédia.

"Senkiben sem merült föl a Petőfi döntéshozói közül, hogy leigazoljunk egy olyan figurát, aki egyik reggel a gólyatábori erőszak áldozatain poénkodik, aztán pedig napról napra másoknak szólogat be, a lehető leggyerekesebb, erőltetett moralizálás kíséretében"

- áll még a közleményben, ami azzal zárul, hogy a közmédiának nem volt, jelenleg sincs, és soha sem lesz szüksége olyan jellemű alakokra, mint Sebestyén Balázs.

Sebestyén Balázs és műsora nem sokkal azelőtt távozott a Class FM-ről, hogy a kereskedelmi rádiónak megvonták volna a sugárzási jogosultságát.

A műsorvezető egyébként korábban is konfrontálódott már a közmédiával, fos, nézhetetlen, hazugnak nevezte az MTVA műsorgyártását, illetve annak egyes részeit.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.