Felmentették a felesége megölésével és ledarálásával vádolt mosonmagyaróvári hentest

bűnügy
2016 december 03., 06:32
comments 116

A gyógymasszőrként dolgozó Kovács Judit 2014. május 27-én tűnt el mosonmagyaróvári rendelőjéből. Később őrizetbe vették a férjét, akit az ügyészség azzal vádolt, hogy megölte a nőt, majd a testrészeit ledarálta és elégette. Sőt, a környéken még olyan pletykák is terjedtek, amik szerint a férfi a forgalmazásba szánt darálthúsba keverte Kovács Judit maradványait.

A Tatabányai Törvényszéken pénteken viszont felmentették a férjet, mert a bíróság szerint nincs elegendő bizonyíték arra, hogy valóban ő ölte meg a nőt.

Az orvosszakértők ugyanis nem tudták megállapítani, hogy Kovács Judit halála milyen körülmények között következett be, csak, hiszen csak néhány belső szarvet találtak a nyomozók, amik feltehetően hozzá tartoztak.

Az áldozat családja nem elégedett meg az ítélettel, a nő apja azt mondta, tudja, hogy a férj a tettes, és nem nyugszik, amíg nem kerül börtönbe. Tanúk alapján egyébként annyit tudott megállapítani a bíróság, hogy a házaspárnak gyerekelhelyezési vitája volt.

Közben a férj családja a férj ártatlanságáról van meggyőződve, így értelemszerűen örültek, mikor megtudták, hogy a vádlott hazamehet.

Az ügyészség fellebbezést nyújtott be. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.