Nagy kaliberű fegyverrel lőttek a horgosi menekülttábor lakóira

bűnügy
2016 december 02., 23:02
comments 161

Az állami M1 szerint nagyobb kaliberű lőfegyverrel sebesítettek meg három iráni férfit a horgosi menekülttábor közelében. A megtámadott irániak három férfit láttak elmenekülni a felüljáróról.

A közmédia tudósítója szerint az eset még kedden történt, csakhogy a szerb hatóságok hírzárlatot rendeltek el. Három iráni a kora esti órákban indult el a menekülttáborból a közeli benzinkúthoz. Az út mentén gyalogoltak, amikor az egyik felüljárónál lövés érte őket. Az egyik 36 éves férfit a hasán találta el a lövedék, a szabadkai kórházban ápolják. A megtámadott férfiak közül az egyik jövő héten kedden, a másik kettő jövő héten szerdán mehetett volna be a tranzitzónába, hogy beadják menedékjogi kérelmüket. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.