Nem robbantotta fel a slágerlistákat a Halszagú Magyarország, mindössze tizenegyszer adta le a Petőfi Rádió

zene
2016 december 09., 11:14
  • Augusztusban mutatták be az 1956-os forradalom hatvanéves évfordulójára készült az Egy szabad országért című dalt a közmédiában.
  • Csak október végén, közel a forradalom évfordulójához, vette fel játszási listájára és kezdte sugározni a Petőfi Rádió.

Megkérdeztük az MTVA Sajtóosztályát, hogy október huszadika óta, mióta játssza a Petőfi Rádió, hányszor adták le az Egy szabad országért című dalt, amit Schmidt Mária szerint azért támadtak annyian, mert túl jó.

„Megmondom én magának, mi volt a baj ezzel a számmal: túl jó!”

A Petőfi Rádióban mégis mindössze 11 alkalommal ment le a Halszagú Magyarország, és a közmédia sajtóosztálya már

nem szerepel a Petőfi játszási listájában.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.