Szabyest is elindul A Dal című műsorban

Kihirdették a közmédia nagy sikerű tehetségkutató műsorának leendő versenyzőit. A következő A Dal következő szériája 2017 januárjában indul, és aki megnyeri, az indulhat a következő Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarország színeiben.

A szerencsések névsora:

Kállay Saunders Band, Berkes Olivér, Sapszon Orsolya, Gina, Muri Enikő, Szabó Ádám, Kása Júlia, SoulWave, PeetProject, Mrs Columbo, Spoon21, Henderson Dávid, Oláh Gergő és a Roma Soul, Kővári Péter, Radics Gigi, The Wings, Tóth Gabi, The Couple, Singh Viki, Mujahid Zoltán, Benji, Calidora, Leander, Tóth Andi, Csondor Kata, Benjámin, Pápai Joci, Fedor Kira, JetLeg, és nem utolsó sorban

Szabyest.

– Micsoda?!?!?! – kérdezed. – Az a Szabyest, akit az Ask.fm tett híressé, és szerepelt a Középsuli sorozatban, a számaival pedig az összes többi nevezővel ellentétben csak az internetről lehet ismerni? A fiú, aki fellépett az MSZP majálisán? A fiú, aki közös videót készített Kiszel Tündével és Donatellával?

– Igen, ő – feleli neked ez az internetes oldal, amit éppen olvasol.

– De hát ugyanekkora erővel nem indulhatna már mondjuk... Vitó Zsombor is? – kérdezed megint.

– Vagy Bánki Beni???

– Vagy Középsuli Olivér????!!

– Vagy Kövi a menő!!!!!!! – köhögöd utolsó lélegzeteddel, mielőtt a hiperventilláció miatt összecsuklanál, de válaszolni nem tudok.