Walter White csak megjátszotta a halálát, és most Trump kormányában tér vissza

tévé
2016 december 11., 16:14
comments 75

Trump a kormányzati pozíciókra kinézett eddigi furcsa jelöltjei alapján a Saturday Night Live – ami Trump szerint egyáltalán nem vicces – továbbgondolta a lehetőségeket, és eljátszott az ötlettel, mi lenne, ha a Breaking Bad főszereplője, a „kémiatanár” (pontosabban kémiatanárból lett kristálymetbáró) Walter White lenne az amerikai drogellenes ügynökség, a DEA vezetője, miután a Breitbart kommentelői között rátaláltak.

Kiderült, hogy a mexikói falat támogatja, hiszen így kizárnák a konkurenciát, és hogy a sorozat végén nem is halt meg, csak megjátszotta a halálát, de így is csak a harmadik olyan a Trump-kormányban, aki megjátszotta a halálát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.