Szörényi Levente letiltatta a dalát a Tankcsapda feldolgozáslemezéről

ZENE
2016 december 12., 06:00
comments 225

Indoklás nélkül letiltotta Szörényi Levente a Tankcsapda új lemezéről a Good bye, London! című Illés szám feldolgozását, írja a Bors. Lukács László a RTL Klub Porté című műsorában elmondta, hogy elkészült a felvétel,

"de aztán a megjelenés előtt az utolsó utáni pillanatban végül nem adott rá engedélyt az Illés. A Szörényi, Bródy páros ugyanis végül azt mondta, hogy nem. Igazából pontosan nem tudjuk, hogy miért nem, mert velük személyesen nem sikerült erről beszélni, mert ők annyira magasan ülnek a Parnasszuson, hogy csak áttételesen tudtunk velük kommunikálni. És igazából nem tudjuk, pontosan mi az oka, miért nem tetszett nekik a felvétel."

link Forrás

A lap megkereste Bródy Jánost, aki elmondta, hogy nagyon örült a Tankcsapda felkérésének, és csak annyit kértek tőlük, hogy a megjelenés előtt mutassák meg a dalt.

"Amikor Szörényi Levente végül meghallgatta, aggódva hívott fel, nem tetszett neki. Annyira nem, hogy végül megtiltotta, hogy játsszák. A szövegben, a ritmusban és a dallamban is volt változás,"

mondta Bródy, majd hozzátette, hogy ez Szörényi egyik kedvence saját magától, és mivel

"a rá­diók viszont már nemigen élnek az Illés-dalokkal, Le­ventének vi­szont rosszulesett volna, ha az eredeti helyett ezt játsszák most."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.