Budapestre jön a világ leghíresebb utazó dj-cirkusza, a Boiler Room

Tbg
ZENE
2016 december 14., 20:09
comments 110

Január 25-én egy szerdai napon törik meg a jég, és a világhírű Boiler Room a magyar fővárosban is tiszteletét teszi végre, illetve valahára. A műsor az Akvarium Klubban lesz látható:

photo_camera Az esemény plakátja.

Az elektronikus zenei eseményt, amelyen számos dj fellép és amelyet világszerte közvetítenek, általában félmillióan követik a készülékek előtt, a szerencsések persze a tánctéren tolhatják.

A lemezlovasoknak sincs egyszerű dolguk, hiszen a tánctér közepén, világélőben kell bemutatniuk azt, amit sokkal inkább otthon, a négyfal között szoktak.

Fellépnek pl. a Lobster Theremin brit kiadónál foglalkoztatott magyarok, Kiss Imre, Route 8 és S Olbricht is.

A Bolier Room 2010 óta létezik.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.