Gyakorlatilag már meg is bukott Orbán, ha megnézed Hunvald György 2019-es kampányoldalát

politika
2016 december 16., 05:08
comments 89

Mi a legjobb Hunvald György börtönviselt erzsébetvárosi expolgármester fergeteges 2019-es kampányoldalában? Könnyű lenne egyből rávágni, hogy ez a mottó:

“Nem az számít honnan indulsz, hanem az, hogy milyen döntéseket hozol arról, hogy hová akarsz végül eljutni.”

De ilyet csak az az ember mondana, aki nem kattintgatott még végig a politikai profizmus ezen lenyűgöző emlékművén. A tapasztalt Hunvald-fogyasztó ugyanis elbizonytalanodik.

Mi van, ha a hírrovat a legjobb, ahol a nagyjából hírszerű, bár meglepő módon fideszes progandára emlékeztető cikkek között

Egyszer csak ilyen gyöngyszemre, sőt inkább angolszász csodára bukkan az ember:

Mutatom a cikk szövegét, ha valaki nem tudná kisilabizálni:

Belekattintani is érdemes egyébként:

De mi van akkor, ha a szavazószámláló a legjobb az oldalban, ami a legújabb internetes technológiával mutatja ki, hogy Hunvald Györgynek jelenleg 65925 szavazója van, akik közül 56212 nő és 42654 férfi akad?

Erős érvek szólnak közben amellett, hogy a legerősebb olvasmány mégis inkább a "Történelmünk" menüpont, ahol Hunvald György és fegyvertársai politikai karrierjét követhetjük végig. Vagyis követhetnénk, de a remek grafikai megoldással előállított idővonalon sci-fi-be illő jelenségeket tapasztalni. Jó pár év ugyanis egyszerűen elfüstölt, arról pedig nyilván nem Hunvald tehet, hogy pont azok az évek, amiket börtönben töltött.

De nem gyenge a kampányeseményekről beszámoló aloldal sem, ami bebizonyítja, hogy Hunvald nem a Klauzál és a Madách tér között király, hanem tőrölmetszett világpolitikai tényező, úgyis mint traszatlanti játékos:

Bár az sem kizárt, hogy ez az öszöntös szavatvonzó profi a kerületben tántorgó részeg brit tinédzserek szavazataira aspirál.

Szóval a felhőtlen szórakozás közben komoly eldöntendő kérdések terhét rakja ránk Hunvald György. És még csak 2016 vége van! Mi lesz itt, ha már tényleg közeledik 2019? I fuckin can't imagine!

Az oldal egyébként jó pár kincset rejt még, én itt csak felvillantani próbáltam párat a szocialista kampánymágusok legjobb pillanatiból.



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.