A fideszes Bíró Márk egyetlen szót mondott a parlamentben, de 68 milliót vett fel érte

POLITIKA
2016 december 17., 20:23
comments 179

A fideszes Bíró Márk évek óta a magyar parlament egyik legkevesebbet beszélő képviselője. Benzinkártya és albérlet is jár neki, pedig választókerületi elfoglaltságai sincsenek, hiszen 2010-ben és 14-ben pártlistáról jutott be a parlamentbe. Hat és fél éves országgyűlési pályafutása alatt soha még egyetlen vitához sem szólt hozzá, önálló indítványa nem volt, és hiába tagja a honvédelmi és rendészeti bizottságnak, az idei 25 ülésből mindössze ötön jelent meg.

A bizottsági jegyzőkönyvekben egyetlen szót írtak fel, amit ő mondott:

Ironman.

Ezt egy képviselőtársa beszédébe kotyogta bele, de a szövegkörnyezetből nem derül ki, mire célzott.

A Blikk összegyűjtötte, hogy Bíró az utóbbi hat és fél évben mennyi pénzt vett fel az Országgyűléstől, és az jött ki, hogy

68 millió forintot.

A képviselőnek amúgy havi 180 ezer forintos albérlet és benzinkártya is jár. (via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.