A 10+1 legjobb ajándék, ami idén karácsonyra adható

életmód
2016 december 20., 19:38
comments 407

1. Helikopteres utazás a Nyírségbe

Listaáron 1,8 millióba kerül az út oda-vissza, de ha ügyes vagy, lebarterezed, esetleg barátilag elintézed, és máris indulhat az életre szóló élmény!

2. Lovagkereszt

Tüntesd ki szeretteidet áldozatos háztartási munkájukért vagy a gyermeknevelésben elért eredményeikért egy megkímélt, visszaadott lovagkereszttel! A Vaterán például mindössze 37 ezer forintos kikiáltási áron hirdetik ezt a megkímélt állapotban lévő példányt. Nagyszerű viselet különleges alkalmakra, vagy pizsamafelsőrészre, reggelihez is.

3. Stadion

Talán hihetetlen, de nem csak az ország prominensei engedhetik meg maguknak, hogy legyen egy saját stadionjuk. Stadler József híres akasztói stadionja most csupán 220 millió forintért eladó. 11 500 ülőhely! 3 x 1000 négyzetméteres épület! Öltözők, fürdők, mosoda, szauna, medence! Csak beférjen a fa alá!

4. Belépő a budapesti olimpiára

Még nem biztos, hogy megkapjuk a 2024-es olimpia rendezési jogát, de jobb előre résen lenni, mert a belépők ára az egekbe szökhet. Egy biankó jegy különösen a sportszeretőknek nagyszerű ajándék, ami nyolc év múlva aranyat érhet!

5. Berluti Ecritoire táska

A klasszikusan elegáns férfi elmaradhatatlan akszesszoárja a Berluti Ecritoire kézitáska, ami kis szerencsével már egymillió alatt fellelhető az internetes kereskedőknél vagy a BÁV VIP-részlegében. Nemes ajándék, örök darab!

6. Kisvasút

link Forrás

Ha van egy falatnyi kerted, te is össze tudsz bütykölni egy működő meglepetés-kisvasutat, vagy ha van éppen eladó, másfél millióért, vagyis egy használt kisautó áráért zakatolhatsz szeretteiddel reggeltől estig. A kihasználtságra ügyelj!

7. Hamis luxusóra

A közhiedelemmel ellentétben a karácsonyi ajándékozáshoz nem kell gazdagnak lenni, elég gazdagnak látszani. Egy hamis TAG Heuer, Rolex vagy Ulysse Nardin bármely csuklón jól mutat, fél méterről már senki nem mondja meg, hogy nem valódi, és nem is kerül milliókba, mint az igaziak.

8. M16-os gépkarabély

A magyar kormány nemsokára 197 lőteret épít szerte az országban, hogy javítsa a civil lakosság lőkészségét, tehát itt az ideje, hogy meglepd szeretteidet egy gyakorló fegyverrel, például egy M16-ossal, ami egy szép ünnepi szalaggal átkötve nagyszerűen mutat bármely karácsonyfa alatt!

9. Lakás a budai várban, vagy egy vár

Ha idén nincs sok elkölthető pénzed, bérelj ajándékba egy lakást a budai várban: 500 forint per négyzetméteres áron már pompás lakásokat találni, Blaskó Péter Kossuth-díjas színész például egy 117 négyzetméterest bérel havi 45 ezer forintért. Ha viszont bejött az élet, és igazán kitennél magadért, rárepülhetsz az egész budai várra is.

10. A Népszabadság utolsó száma

200-300 év múlva vagyonokat adnak majd érte, addig is kitűnő olvasmány a féreg módon megszüntetett Népszabadság utolsó száma. Ízléses díszítéssel még jobban mutat!

+1: You

link Forrás

Boldog karácsonyt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.