Szalai Ádám lakásában a saját, több méteresre nagyított fotóját kasírozták a falra

Home❤️😍😳

Ezzel a tömör szöveggel posztolt ki a válogatott csatár egy olyan fotót a Facebookra, ami valószínűleg a budapesti lakásának a lépcsőjét ábrázolja.

A kép arról a tendenciáról tanúskodik, miszerint a külföldön játszó magyar focisták már nem az itthon maradt kollégák suttyódiszkós vonalát követik. A legjobb példa erre Kádár "Metroszexuális" Tamás, a hülye hajú alakból férfimodellé változott szélsőhátvéd.

Szalai a fotó alapján az üveg, a fém és a saját képmása szerelmese. Ez nagyon helyes, hiszen a magyar focistákkal szembeni egyik leggyakoribb kritika eddig éppen az volt, hogy nincs önbizalmuk és betegesen szerény az önértékelésük. Szalai azonban kellően fiatal korában került Stuttgartba, így szerencsére mentes ezektől a magyaros görcsöktől. A példaképe annál sikeresebb: a felkasírozott önfotó egyik inspirálója a volt Manchester United-os Nani lehetett, aki sok más mellett arról híres, hogy a pletykák szerint a manchesteri nappalijának közepén egy őt ábrázoló élethű márványszobor állt.

A másik inspiráló pedig ki más lenne, mint Gyurcsány Ferenc, aki a 2006-os választási kampányban King Gyurcsány formájában, gigantikus szörnyként jelent meg egy zuglói magasház falán.

A belsőépítészeti remek még remekebb attól, ahogy az egyik lépcsőfok pont a Modell seggébe fúródik, finom utalásként a szinte minden magyar férfi által ismert öltözői humorra, ami jellemzően az ánusz körül forog. Erre Anarki kolléga hívta fel a figyelmemet, ezúron is köszönöm!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.