Trump bővítené az Egyesült Államok nukleáris arzenálját

külföld
2016 december 22., 19:55
comments 188

A megválasztott amerikai elnök, aki januárban hivatalba is lép, azt írta a Twitteren, hogy bővíteni és nagyban erősíteni kellene az Egyesült Államok nukleáris képességein, amíg a világ észhez nem tér az atomfegyverekkel kapcsolatban. Azt már sajnos nem fejtette ki, mikor jön el ez a pillenet.

link Forrás

Trump ezt nem sokkal azután írta ki, hogy Vlagyimir Putyin is arról beszélt, hogy bővíteni kell az orosz atomarzenált. Jelenleg az Egyesült Államoknak 7100 nukleáris töltettel rendelkezik, Oroszországnak pedig 7300 lehet. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.