Orbán elmondta Ádernek, hogy őt fogja jelölni a Fidesz a köztársasági elnöki posztra

politika
2016 december 23., 11:34
comments 76

Orbán Viktor személyesen tájékoztatta Áder Jánost arról, hogy a Fidesz ismét őt jelöli az államfői posztra - tájékoztatta a kormányfő sajtófőnöke pénteken az MTI-t.

Havasi Bertalan közölte: „Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke felkereste Áder János köztársasági elnököt. Tájékoztatta arról, hogy a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnöksége úgy döntött: javaslatot tesz a parlamenti frakciónak, hogy az országgyűlési államfő-választási eljárás során ismét Áder János jelölését és megválasztását támogassa”.

Korábban az ATV írta meg, hogy Orbán Dobogókőn a Fidesz-vezetőség támogatását kérte erre a jelölésre, ami azért volt meglepő, mert korábban kormányzati körökben arról pletykáltak, hogy Balog Zoltán lehet Áder utódja, sőt még Matolcsy neve is felmerült.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.