Több mint 60 rádió reklámidejét is a Tombor-féle csoport árulja jövőre

gazdaság
2016 december 28., 09:31
comments 75

Karácsony előtt jelentették be, hogy Tombor András megvásárolta az Atmedia nevű céget, amely a TV2 és az állami tévécsatornák reklámidejét is értékesíti.

Az Atmedia most máris új céget alapított, ami kifejezetten rádiók reklámjaival foglalkozik majd. A közszolgálati adókon túl legalább 60 regionális rádió is ügyfele lesz.

Tombor András korábban feltűnt már az UD Zrt. körül, adott kölcsön pénzt Habony Árpádnak, foglalkozott tokaji borokkal, kockázati tőkével, mondták Lázár János tanácsadójának is, stb. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.