Pannon Lapok Társasága: Nincs összefüggés az Orbán-interjú széttrollkodása és az ügyvezető igazgató kirúgása között

media
2016 december 31., 11:09
comments 95

Nem sokkal azután, hogy a minden megyei lapba beletervezett ünnepi miniszterelnöki propagandainterjú Fejér Megyei Hírlapban megjelenő számába valaki belenyúlt, és több helyen is átírta Orbán Viktor válaszait, ami miatt egy belső vizsgálatban öt embert gyorsan ki is rúgtak, a Pannon Lapok Társasága Kiadó Kft. tulajdonosa, a Mészáros Lőrinc-közelbe került Mediaworks Hungary Zrt. közölte: december 29-én Kinde Kálmánt ügyvezetői tisztségéből visszahívta és munkaviszonyát megszüntette.

A Pannon Lapok Társasága most egy rövid közleményben közölte, hogy az interjú széttrollkodása és a legutóbbi kirúgás között nincs összefüggés:

„Az elmúlt napon több médiumban téves információ jelent meg azzal kapcsolatban, hogy a Pannon Lapok Társasága rendes felmondással megvált Kinde Kálmán gazdasági ügyvezető igazgatótól. A sajtóban megjelentekkel ellentétben nincs ok-okozati összefüggés a Fejér Megyei Hírlapban 2016. december 24-én megjelent miniszterelnöki interjú meghamisítása és az ügyvezető távozása között.”

A magyar sajtószabadság helyzetéről itt olvasható az aktuális, sajnos elég szomorú cikkünk.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt