Donald Trump indonéziai üzlettársa 2019-ben indulna az elnökválasztáson

külföld
2017 január 02., 21:40
comments 22

Hary Tanoesoedibjo, a kínai és indonéziai felmenőkkel rendelkező keresztény üzletember bejelentette, hogy indul a 2019-es indonéziai elnökválasztáson. A milliárdos vállalkozó főleg a médiapiacon és ingatlanfejlesztésekből szedte meg magát, most pedig úgy érzi, ő lesz az a politikus, aki majd megoldást hoz Indonézia problémáira.

Hary Tanoesoedibjo 2013-ban (AFP PHOTO / ADEK BERRY)
photo_camera Hary Tanoesoedibjo 2013-ban (AFP PHOTO / ADEK BERRY)

Tanoesoedibjo jelenleg két szállodafejlesztésben is üzlettársa Donald Trumpnak, a következő amerikai elnöknek: Balin és Jakarta mellett is közösen építenek egy-egy luxushotelt. Igaz, Tanoesoedibjo ezekben a fejlesztésekben főleg Trump felnőtt gyerekeivel, Donalddal, Ivankával és Erickel tartja a kapcsolatot.

A vállalkozónak Indonéziában saját pártja is van, és a 2014-es választáson megpróbálta megcsípni az alelnöki posztot, de nem sikerült neki.

Tanoesoedibjo segített Trump kampányában is, leszervezett két indonéziai politikus vendéget Trump rendezvényeire. (South China Morning Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.